03|01

Kaartverkoop Europa Cup Sliedrecht Sport gestart

Op 22 januari landt het Europa Cup-circus weer binnen de gemeentegrenzen van Sliedrecht. Dames 1 neemt het dan in de 'return match' op tegen het Roemeense Bacau. De heenwedstrijd ging nipt met 3-2 verloren en dus zijn er nog alle kansen om in de thuiswedstrijd plaatsing voor de kwartfinale van de CEV-cup (Europa Cup II) af te dwingen.

Kaartverkoop Europa Cup Sliedrecht Sport gestart

Dit topsportspektakel wil je niet missen en dat hoeft ook niet. Kaarten zijn al vanaf 5 euro verkrijgbaar. De kaartverkoop is van start gegaan via volleybal.nl/tickets.

Verlies: einde Europa Cup
De wedstrijd van dinsdag 22 januari wordt de zesde Europa Cup-wedstrijd van dit seizoen voor de blauw-witte formatie. Eerder werd aangetreden in de Champions League tegen Graz en Stuttgart. De eerste tweestrijd werd glansrijk gewonnen. De daaropvolgende tweekamp ging verloren, waardoor er nu nog een laatste kans in de CEV-cup is om Europees te blijven volleyballen. Dan moet Bacau echter wel over de knie worden gelegd. Bij 3-0 of 3-1 winst is Sliedrecht meteen door. Bij 3-2 winst volgt een beslissende ‘golden set’. Bij verlies zit het Europese avontuur erop voor dit seizoen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club