28|12

Kaartverkoop Europacup gestart

Dames 1 van Sliedrecht Sport neemt het in de 1/8e finales van de Europese Challenge Cup op tegen Holte IF uit Denemarken. De kaartverkoop is geopend via SliedrechtSport.nl.

Kaartverkoop Europacup gestart

Foto: Pim Waslander

Vorige week hebben Holte uit Denemarken en Hämeenlinna uit Finland uitgemaakt wie de volgende tegenstander is van Sliedrecht in het Europese toernooi. Het zijn uiteindelijk de Denen geworden in een tamelijk spectaculair verlopen tweekamp. Na een 3-0 thuisoverwinning ging het uitduel in Finland met 3-0 verloren. Dat betekende een golden set, die dan weer verrassend genoeg door de gasten uit Denemarken werd binnengesleept met 9-15.

De 1/8e finales zijn dus tegen de Denen. Eerst is de uitwedstrijd op dinsdag 10 januari om 19:00 uur. Op woensdag 18 januari vanaf 19:30 uur is de alles beslissende return in De Basis. Kaarten kunnen nu reeds gekocht worden via deze link. Tot en met 8 jaar is de entree gratis. Vanaf 9 tot en met 25 jaar bedraagt de toegang 5 euro en fans die ouder zijn dan 25 betalen 10 euro.

Holte IF won 15 keer de Deense beker en is 18-voudig landskampioen. Vorig seizoen eindigde het team echter als tweede achter kampioen Brøndby. Het is voor het eerst in zestien seizoenen Europees volleybal dat Sliedrecht een Deense ploeg treft.

Mocht Sliedrecht winnen dan staat in de kwartfinales de winnaar van de tweekamp tussen het Italiaanse Chieri en Panathinaikos uit Griekenland op het programma. Deze wedstrijden worden gespeeld op 1 februari (thuis) en 8 februari (uit).


Terug naar nieuws overzicht


Business Club