20|09

Kantje boord tegen de Dordtse boys

De tweede wedstrijd van het seizoen diende zich aan. Op naar het moo... ehh... naar Dordrecht. Nadat we de speciale COVID-19 looproute hadden weten te ontcijferen troffen we dit keer wéér een jongensteam: Next Volley 6.2.

Kantje boord tegen de Dordtse boys

Hun vorige wedstrijd hadden ze met 4-0 gewonnen en waarom was wel snel duidelijk… De eerste set moesten we er even inkomen (25-14), maar daarna boden we tegenstand en was de tweede set voor ons: 26-28! De jongens waren hierdoor (of misschien toch door ons?) behoorlijk onder de indruk (luisterden wij af via onze puntenteller 😉). Op naar de derde set… De Dordtse boys gaven even wat gas en dus eindigde de set in 25-15, jammer! Tijdens de setwissel was een goede peptalk van coach Sara hard nodig en… met resultaat: 19-25! Dit mede door het goede coachen op uit-ballen 😂.

Die vijfde set… tja… tot de kantwissel stonden we er goed voor, maar helaas ging deze set met 15-12 verloren. Einduitslag dus: 3-2 verlies, maar het was een hele leuke en spannende wedstrijd. Voor ons, voor de coach, de puntenteller en onze enige (de zaal ingeglipte) supporter!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club%d bloggers liken dit: