20|09

Kantje boord tegen de Dordtse boys

De tweede wedstrijd van het seizoen diende zich aan. Op naar het moo... ehh... naar Dordrecht. Nadat we de speciale COVID-19 looproute hadden weten te ontcijferen troffen we dit keer wéér een jongensteam: Next Volley 6.2.

Kantje boord tegen de Dordtse boys

Hun vorige wedstrijd hadden ze met 4-0 gewonnen en waarom was wel snel duidelijk… De eerste set moesten we er even inkomen (25-14), maar daarna boden we tegenstand en was de tweede set voor ons: 26-28! De jongens waren hierdoor (of misschien toch door ons?) behoorlijk onder de indruk (luisterden wij af via onze puntenteller ?). Op naar de derde set… De Dordtse boys gaven even wat gas en dus eindigde de set in 25-15, jammer! Tijdens de setwissel was een goede peptalk van coach Sara hard nodig en… met resultaat: 19-25! Dit mede door het goede coachen op uit-ballen ?.

Die vijfde set… tja… tot de kantwissel stonden we er goed voor, maar helaas ging deze set met 15-12 verloren. Einduitslag dus: 3-2 verlies, maar het was een hele leuke en spannende wedstrijd. Voor ons, voor de coach, de puntenteller en onze enige (de zaal ingeglipte) supporter!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club