23|08

King of the Court-spektakel in Rotterdam met H1 en Yorick de Groot

Van 5 tot en met 10 september wordt in Rotterdam het grootste Queen & King of the Court toernooi ooit georganiseerd met de strijd om de wereldtitel. Sliedrecht Sport-leden kunnen hier op woensdagavond 6 september met korting naar toe in de spectaculaire SkyBox Arena op het Henegouwerplein in Rotterdam.

In datzelfde stadion organiseert de nieuwe organisatie achter de Eredivisie bij de mannen een gratis 'seizoensopener' op dinsdag 12 september. Een aantal Eredivisieteams neemt het dan tegen elkaar op in King of the Court-format, met als uitsmijter een wedstrijd tussen Sliedrecht Sport Heren 1 en ZVH.

King of the Court-spektakel in Rotterdam met H1 en Yorick de Groot

25.05.2023, Hamburg, Hotel Premier Inn Beachvolleyball, King of the Court, Photoshooting Foto: Conny Kurth / www.kurth-media.de

Foto:  Conny Kurth
Van 5 tot en met 10 september wordt in Rotterdam het grootste Queen & King of the Court toernooi ooit georganiseerd. Deze spectaculaire discipline heeft zich in de afgelopen zes jaar ontwikkeld tot een officieel erkende variant van beachvolleybal, met een eigen Crown Series.
Als absoluut hoogtepunt van het jaar zijn de allereerste Royal Championships, de strijd om de wereldtitel Queen & King of the Court. Nog niet eerder deden er zoveel grote namen mee.
Wereldtop komt naar Rotterdam
Zowel bij de vrouwen als de mannen komen dertig van ’s werelds beste teams in het beachvolleybal naar Rotterdam om de felbegeerde kroon na te jagen. In totaal zullen 120 spelers uit meer dan 25 landen de strijd aangaan om de titels van Queens en Kings van de wereld.
Onder andere de kersverse Europees kampioenen uit Zweden David Åhman en Jonatan Hellvig zullen deelnemen. Met hun snelle spel en kenmerkende jumpsets absoluut een team om voor naar het stadion te komen. Daarnaast zullen onze eigen Yorick de Groot en Leon Luini, hét stuntduo van afgelopen EK, samen aantreden.
Met een groot stadion midden in het centrum aan het Henegouwerplein en vier side courts in verschillende buitenwijken, mag je dit niet missen. Kijk voor alle informatie en scoor je tickets op Kingofthecourt.com
Verenigingsactie
Speciaal voor verenigingsleden van de Nevobo organiseren we een verenigingsavond. Volleybalfans kunnen op woensdagavond 6 september tegen een gereduceerd tarief van 25 euro per persoon twee sessies bijwonen. Koop nu jouw tickets met verenigingskorting voor de BetCity Royal Championships Queen & King of the Court Rotterdam 2023.
Gebruik voor alle tickets de voor Sliedrecht Sport speciale kortingscode SLIEDRECHT10.
Season Opener Eredivisie mannen
Aansluitend staat het stadion in Rotterdam op 12 september volledig in het teken van het nieuwe seizoen voor de BetCity Eredivisie Volleybal Season Opener. Het evenement betreft een avondvullend programma waarin de BetCity Eredivisie teams het tegen elkaar opnemen in het populaire King of the Court format. Ook kunnen fans genieten van de ‘Rotterdam Rumble’, een derby tussen de ZVH Volleybal H1 en Sliedrecht Sport H1. Het evenement is gratis toegankelijk voor fans!
In het kort:


Terug naar nieuws overzicht


Business Club