31|05

Kom beachen in de Sliedrecht Sport Week

Tijdens de Sliedrecht Sport Week zetten we de deuren wagenwijd open voor wie er wil komen beachvolleyballen of wie het wil leren.

Kom beachen in de Sliedrecht Sport Week

Op dinsdag 21 juni beginnen we met gratis clinics voor leerlingen van basisscholen. Van 15:00 tot 16:00 uur is het de beurt aan groepen 3 tot en met 5. Van 16:00 tot 17:00 uur kunnen groepen 6 tot en met 8 het zand op. Je hoeft geen lid te zijn van Sliedrecht Sport.

Dat laatste geldt ook voor het KBBS Beachttoernooi dat we de dag erna organiseren. Het mooie van deze opzet is dat iedereen, ongeacht niveau en ervaring mee kan doen. Dus, heb je na de clinic van dinsdag de smaak te pakken? Of zit je al op (beach)volleybal en wil je meedoen aan een gezellig toernooi? Of wil je samen met een vriendje of vriendinnetje gewoon een sportieve middag beleven? Het kan en mag allemaal!

Het toernooi is op woensdag 22 juni van 14:00 tot 17:00 uur en staat open voor kids van 6 tot en met 12 jaar. We spelen twee-tegen-twee op de velden voor De Basis. Jonge kinderen met en zonder volleybalervaring kunnen zich samen met een maatje inschrijven als team, maar alleen aanmelden kan ook.

Er is ruimte voor maximaal twintig teams.

Zoals gezegd is het KBSS een spelvorm die geschikt is voor spelers van zeer jonge leeftijd, maar ook voor oudere beginners, met of zonder volleybalervaring; laagdrempelig, spelplezier, beweging, techniek en ontwikkeling staan centraal.

Bij aanvang van het toernooi geef je aan, wat jij en je maatje al kunnen op volleybalgebied. De toernooileiding deelt jullie vervolgens in op je eigen niveau. Voor de allerjongste spelers en beginners zal er een spelkaart gekozen worden, waarmee je mag vangen en gooien. Op een hoger niveau komt daar onderarms serveren bij. En misschien kan jij al wat meer en speel je al op een niveau, waarbij je ook onderarms en bovenhands moet spelen.

Inschrijven kan voor één of allebei de events, onder vermelding van naam en leeftijd, tot en met 19 juni via secretariaat@SliedrechtSport.nl. Deelname aan het KBBS-toernooi bedraagt voor niet Sliedrecht Sport-leden: 5 euro.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club