05|04

Laura & Julia winnen Beachtoernooi

Zaterdag 3 april hebben de oudste CMV-jeugd en de C-jeugd een leuk en gezellig beachtoernooi gespeeld met maar liefst 17 teams!

We begonnen om 12.00 uur met het 2×2 toernooi in vier poules. Om iedereen niet te lang te laten wachten werden de wedstrijden op een ‘half’ veld gespeeld, waardoor er telkens maar één team hoefde te wachten. Zo kon iedereen de tijd optimaal benutten op deze zonnige zaterdag.

Het was in deze eerste ronde een spannende strijd wie er uiteindelijk door zouden gaan naar de volgende ronde… Nadat Jelte alle punten had opgeteld zijn er nieuwe poules gemaakt waarin er verder gespeeld ging worden.

Tussendoor kreeg iedereen een heerlijke versnapering om even op adem te komen. Daarna barste de strijd om de finale plaatsen weer los in vier nieuwe poules. Het niveau ging steeds verder omhoog en de teams werden steeds fanatieker. In deze tweede poule fase waren er veel spannende wedstrijdjes die soms ver boven de 21 punten pas beslist werden.

Ook nu werd Jelte weer aan het werk gezet om te kijken wie er de uiteindelijke finalisten zouden worden. Na alles nog een keer doorgerekend te hebben, want zo spannend was het bleken de finalisten te zijn: Meike/Senne tegen Laura/Julia.

Zoals een befaamd Sliedrecht Sport’er ooit zei: Dit is de wedstrijd waar je de hele dag voor gespeeld hebt, geniet er dus van!

De twee teams begonnen, aangemoedigd, door alle andere teams aan de finale. De finale bleek nog spannender te zijn dan de poule wedstrijden. De stand ging lange tijd gelijk op, er werd gedoken, gesmasht, verdedigd door beide teams waardoor en lange rally’s ontstonden.

Uiteindelijk wisten Laura/Julia de wedstrijd te winnen met 21-15 en werden ze verrast door onze eigen Sliedrechtse ‘King of the Beach’ Yorrick en kregen de winnaars een mooi aandenken!