07|03

Lycurgus op bezoek. Lekkerrrrrrr

André van Leeuwen blikt alvast vooruit op de woensdag-wedstrijd tegen de Groningers. Thuis scoren we doorgaans goed tegen die 'andere blauw-witten'.

Lycurgus op bezoek. Lekkerrrrrrr

De resultaten in de A-poule zijn voor de Sliedrechtse vlaggenschepen nog niet om over naar huis te schrijven! Onze mannentrots wacht nog op de eerste set overwinning. Tegen VC Limax en Dynamo werd er helaas met 3-0 verloren. Maar vanavond wacht een tegenstander waar we al wel tegen hebben kunnen stunten.

In het bekertoernooi was het op 18 februari een heerlijk avondje met een 3-2 overwinning. Het kan dus wel als alles een beetje meezit. De eerste set was nog overduidelijk voor Lycurgus, daarna gingen we los. We weten dus dat het kan en de mannen van Martijn van Goeverden en Frank Vlot zullen erop gebrand zijn om ook in deze sterke A-poule een resultaat neer te zetten.

Op die legendarische avond ging het publiek massaal achter de ploeg staan waardoor we met recht kunnen zeggen dat we deze overwinning met ELKAAR behaald hebben.

Hoe mooi zou het zijn als we dit op een doordeweekse woensdag weer met ELKAAR kunnen doen. De mannen zorgen voor de vechtlust, het publiek voor de ambiance.

Een heerlijke cocktail voor een fijne avond in De Basis.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club