29|03

Lynn Thijssen terug bij Dames 1 Sliedrecht Sport

Lynn Thijssen is terug gekeerd bij het hoogste damesteam van Sliedrecht Sport. Niet als de power middenaanvalster die ze vele seizoenen in blauw-witte dienst was, maar als fysiotherapeut ter ondersteuning van de speelsters.

Lynn Thijssen terug bij Dames 1 Sliedrecht Sport

Thijssen kwam in het seizoen 2010-2011 op zeventienjarige leeftijd Dames 1 van Sliedrecht versterken. In een bijzonder succesvolle blauw-witte carrière wist zij in zeven seizoenen vier landskampioenschappen, twee nationale bekers en twee keer de Supercup te behalen. Aan het einde van seizoen 2017-2018 zette zij noodgedwongen door een rugblessure een punt achter haar volleyballeven. In de tussentijd was zij echter al afgestudeerd als fysiotherapeut. Die rol gaat ze nu dan ook bij het team vervullen, als vervanger van de gestopte Ruben Schep.

Thijssen neemt samen met Else Roos-Juch de fysiotherapie van het team voor haar rekening. Ze zijn beiden werkzaam bij Sportmedisch Centrum Sliedrecht. De medische staf van Sliedrecht Sport Dames 1 wordt gecomplementeerd door manueel therapeut Harold Mourik, teamarts Ton Langenhorst en krachttrainer Tom Baas.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club