18|11

Mariska Koster blikt vooruit op zaterdag… en verder

Na een stroeve start aan het begin van de competitie met drie vijfsetters achter elkaar, hebben de dames inmiddels alweer vier keer op rij de volle punten gepakt. Afgelopen dinsdag zelfs met een duidelijke 0-3 overwinning tegen de nummer 2: Apollo 8.

Mariska Koster blikt vooruit op zaterdag… en verder

Foto: Guillaume Kortekaas

De dames staan hiermee op zes overwinningen uit zeven wedstrijden en bezetten voorlopig de eerste plek van de Nederlandse Eredivisie. Hierbij moet wel aangegeven worden dat dit het geval is op het moment van schrijven van deze voorbeschouwing. Inmiddels hebben nog eens zes van de elf teams een woensdagse of donderdagse speelronde achter de rug en kan er weer van alles veranderd zijn. Voor Sliedrecht Sport Dames 1 was dit alweer de derde doordeweekse wedstrijd sinds het begin van de competitie. Een druk programma voor onze dames en het gaat de komende periode nog wat drukker worden met de aankomende Europacupwedstrijden.

Voordat de eerste Europacupwedstrijd van dit volleybalseizoen aanstaande woensdag 23 november (er zijn nog kaarten te koop) gespeeld gaat worden tegen het team van OK Galeb BAR uit Montenegro, is het vanavond eerst nog aan de dames van Visser Assen/Sudosa-Desto om het hoofdveld van sporthal de Basis te betreden. Als middenmoter in de Eredivisie, zullen zij de wedstrijd vanavond als underdog aanvangen. Niets moet, alles mag en dat zorgt voor een gevaarlijke tegenstander.

De vrouwen van Sliedrecht Sport is er alles aan gelegen om een mooi niveau neer te zetten en zo met een goed gevoel van het veld af te stappen. Dit goede gevoel kan dan vervolgens meegenomen worden richting de Europacupwedstrijd van woensdag en zo misschien wel voor een nieuw avontuur zorgen buiten de landsgrenzen. Een avontuur dat nog zoveel mooier wordt met de aanwezigheid en aanmoedigingen van de trouwe supporters en fans. Laat jullie horen voor onze dames!

Fijne wedstrijd!

Mariska Koster


Terug naar nieuws overzicht


Business Club