28|01

Mariska Koster en Pamela Domselaar terug bij Sliedrecht Sport

Oud-speelsters en clubcoryfeeën Mariska Koster en Pamela Domselaar hebben hun rentree gemaakt in het blauw-witte tenue van landskampioen Sliedrecht Sport. Ze spelen niet meer, zoals in hun sportieve hoogtijdagen in Dames 1, maar versterken Dames 3 dat uitkomt in de Derde Divisie.

Mariska Koster en Pamela Domselaar terug bij Sliedrecht Sport

Beide speelsters maakten deel uit van het legendarische Sliedrechtse team dat in het seizoen 2011-2012 voor het eerst landskampioen werd. Die prestatie herhaalden ze het jaar erna, om tussendoor de Nationale Beker te veroveren. Ook wonnen beiden de Supercup in 2013.

“We zijn erg blij dat Mariska en Pamela onze gelederen weer komen versterken”, aldus voorzitter Cees Boer. “Met hun ervaring kunnen ze onze talenten uit D3 ontzettend helpen in het nog beter worden. We hopen dat het ook inspiratie biedt aan andere oud-speelsters van Dames 1 en oud-spelers van Heren 1 om terug te komen bij Sliedrecht Sport, in welke rol dan ook. Wij staan daar zeer voor open en hebben het onderdeel van ons beleid gemaakt.”

Mariska Boehlee-Koster, zoals ze tegenwoordig heet, speelde tien seizoenen in Dames 1 en is nog altijd de Sliedrecht Sport-speelster met de meeste Europa Cup-wedstrijden op haar naam: 32. Pamela Bakker-Domselaar, Papendrechtse sportvrouw van het jaar 2012, kwam tot zeven seizoenen in de Sliedrechtse hoofdmacht en staat gedeeld derde qua Europese caps (28), met Lynn Thijssen en Esther van Berkel.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club