16|03

Mariska Koster kijkt vooruit op D1 tegen FAST

Drukke tijden voor de dames van Sliedrecht Sport... Iets meer dan een week geleden, op zaterdag 5 maart, kwam een einde aan een serie van zeven gewonnen wedstrijden voor Sliedrecht Sport Dames 1. Tegen Apollo 8 werd in Borne een spannende wedstrijd met 3-0 verloren. Daarna hebben de dames van Sliedrecht de draad snel op kunnen pakken met een 3-1 overwinning in de halve finale van de beker tegen Regio Zwolle op woensdag 9 maart.

Mariska Koster kijkt vooruit op D1 tegen FAST

Foto: Pim Waslander

De bekerfinale is daarmee een feit en dat zal ervoor gezorgd hebben dat het goede gevoel snel weer de overhand heeft gekregen. Vervolgens werd afgelopen weekend (op 12 maart) gewonnen van Voltena Dames 1 met 3-0.

Opvallend aan deze korte terugblik op de afgelopen wedstrijden is dat de duels elkaar in een flink tempo opvolgen. Ook de komende periode blijft dit nog het geval. Vanavond om 19.30 uur staat namelijk alweer de volgende doordeweekse wedstrijd op het programma tegen Flamingo’s-Activia Dames 1. Een wedstrijd die de Sliedrechtse dames met de nodige revanchegevoelens in zullen gaan…

Op 22 december werd namelijk nog met 3-0 verloren van dit team in de Activiahal in Sint Anthonis. Ook hier was het, net als in de verloren wedstrijd tegen Apollo 8, een wedstrijd waarin de teams dicht bij elkaar bleven wat betreft het aantal gemaakte punten. Ondanks het verlies in die eerste wedstrijd, spreken de statistieken voor aanvang van deze wedstrijd in het voordeel van Sliedrechts Sport. Er werd dit seizoen nog geen officiële wedstrijd in eigen huis verloren.

Met dat in het achterhoofd zullen de dames erop gebrand zijn om ook de dames van FAST te laten zien wie er de baas is in De Basis. Mocht dit lukken en de wedstrijd van woensdag eindigen in een overwinning voor onze vrouwen dan valt er weer niet lang om na te genieten. Zondag 20 maart staat alweer de volgende wedstrijd op de planning tegen het team van VC Sneek en op donderdag 24 maart een wedstrijd tegen VV Utrecht. De drukte houdt dus ook de komende weken nog even aan, waardoor er zuinig met de krachten omgegaan zal moeten worden.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club