05|01

Mariska Koster blikt vooruit op eerste Eredivisieduel van 2023

Allereerst de beste wensen voor 2023... dat het een mooi volleybaljaar mag worden!

De laatste wedstrijd van 2022 op 23 december 2022 in sporthal De Basis had helaas niet de gewenste uitkomst, maar wat was het een ouderwets mooie avond. Volle tribunes en strijd om een ‘echte’ prijs. Dit belooft nog wat voor de rest van de competitie waarin nog twee prijzen te verdienen zijn.

Mariska Koster blikt vooruit op eerste Eredivisieduel van 2023

Na de strijd om de Supercup mochten de dames van Sliedrecht gaan genieten van een korte kerstvakantie en de tijd nemen voor ontspanning, familie en vrienden. Inmiddels is de volleybalvakantie weer achter de rug en vanavond wordt er weer verder gespeeld in de Eredivisie.

De dames van Sliedrecht Sport hebben nog acht wedstrijden te gaan in de reguliere competitie. Daarna wordt de Eredivisie opgedeeld in twee poules. Op dit moment bezet Sliedrecht Sport de tweede plek in de competitie met twee punten achterstand op koploper VV Utrecht en zes punten voorsprong op de nummer 3: VC Sneek. Een goede uitgangspositie dus voor dit laatste stukje van de reguliere competitie en plaatsing voor de Kampioenspoule.

Deze vrijdag staat de wedstrijd tegen VC Zwolle Topvolleybal op het programma. Dit zou weleens een interessante wedstrijd kunnen worden, want de dames van Zwolle waren op 10 december 2022 in eigen sporthal Sliedrecht Sport nog met 3-0 de baas en weten dat ze kunnen winnen van het team dat vier posities hoger staat op de ranglijst. De dames van Sliedrecht Sport zullen met wat revanchegevoelens kampen en erop gebrand zijn Zwolle te laten zien wie er in sporthal de Basis de baas is. De start zal waarschijnlijk een cruciale factor zijn voor het verdere verloop van de wedstrijd. Wie komt er het beste uit de startblokken in 2023? We gaan het zien morgenavond!

Mariska Koster


Terug naar nieuws overzicht


Business Club