14|01

MC1 beleeft debuut in de Hoofdklasse

Vandaag mochten we eindelijk weer volleyballen nadat we op 17 december de eerste helft van de competitie hadden afgesloten. Waar we tot aan vandaag heerlijk hebben nagenoten van ons kampioenschap, de medaille dagelijks hebben opgepoetst en het filmpje hebben teruggekeken, moesten we er vandaag weer staan. We moeten aan de bak in de Hoofdklasse!

En dat was al snel duidelijk toen we MC1 van VCE/PSV zagen binnenkomen… jemig, zijn ze in die Hoofdklasse ineens allemaal zoveel langer?!?! #slik

Maar we weten wat we zelf kunnen en eerlijk is eerlijk… het was een leuk seizoen, maar een beetje tegenstand zou welkom zijn.

En die tegenstand kwam er. Maar ook een leuke wedstrijd! Het was een wedstrijd waar alles in zat: hele leuke en lange rally’s, mooie aanvallen, mooie services (al was het vandaag niet onze beste ‘service-dag’). We hebben kunnen blokken en gedoken naar de ballen en met soms wat kunst en vliegwerk echt wel goede punten gepakt. De laatste set bleven we lang bij en wat had het leuk geweest als we die hadden gepakt, maar helaas: 16-25, 11-25, 13-25 en 22-25.

Conclusie: een leuke wedstrijd en we gaan in deze klasse vooral heel veel leren en écht volleyballen. We hebben er zin in!

We hebben nu gelijk een weekend rust, maar 28 januari mogen we weer. Dan spelen we om 12:45 uur tegen Somas Activia MC1 in De Basis. Tot dan en voor nu nog een fijn weekend.