22|10

MC1 gaat gewoon door

Vorige week mochten wij naar Ameide en vandaag kwam AVVA naar Sliedrecht. De wedstrijd stond nog vers in ons geheugen, dus we hadden één missie... dezelfde uitslag als vorige week!

MC1 gaat gewoon door

We begonnen de eerste set goed, maar hadden wat slordige momenten waardoor de eerste set onnodig spannend werd. Een paar punten achter, gelijk getrokken, iets uitgelopen, weer gelijk… maar uiteindelijk gewonnen met 25-21!

Die tweede set moest anders en dat gebeurde. Ineens lukte het wel om de aanval goed af te maken en hoewel we niet vaak een specifiek iemand in ons verslag benoemen… vandaag doen we dat wel. Deze setwinst werd mede mogelijk gemaakt door de services van Milou! Eerst wat veilig onderhands, maar daarna kwam het knikje: bovenhands. En dat ging fan-tas-tisch. Dit in combinatie met mooi en goed volleybal: 25-8!

Na deze uitslag vond coach Sara het tijd om ‘systeem’ weer toe te passen. Dit hebben we dan ook in de derde en vierde set gedaan. Heel nuttig en vooral heel leuk, maar soms ook ‘VOOR WIE IS DIE BAL?!’. In deze sets werd het dan ook weer wat spannender qua punten in de set, maar hebben we wel goed kunnen oefenen. En als de stand dan toch even té spannend werd dan wisten we op wilskracht de punten naar ons toe te trekken. Hier was wel wat springen en duiken voor nodig en lange armen waren een must. Uitslagen: 25-19 en 25-21.

We mogen dus weer vijf punten bijschrijven en staan nog steeds netjes bovenaan.

Speciale dank aan de vele supporters op de tribune, dit maakt onze wedstrijden echt leuker! En beterschap voor diegene die we moesten missen.

Fijn weekend


Terug naar nieuws overzicht


Business Club