05|02

MC1 on tour

Zaterdagochtend 08.00 uur (!) verzamelen bij De Basis voor de uitwedstrijd tegen Somas Activia. Pfoe, dat was wel even een dingetje.

MC1 on tour

Nu weten jullie al dat we onze Esmee even moeten missen maar daar kwam deze week nog meer slecht nieuws bij… onze Milou is ziek. Dus moeten we het deze wedstrijd met z’n zevenen doen, uiteraard met Esmee langs de kant en ons hondstrouwe publiek. Omdat de thuiswedstrijd tegen Somas vorige week was, was het niet lastig om ‘in the mood’ te komen. Als we gewoon zo door zouden gaan zoals de laatste set in De Basis (die wonnen we) dan zat er zeker wat in!

En daar leek het zeker op! We bleven knap bij, hebben mooie punten gemaakt, maar het was helaas net niet goed genoeg (25-20).

Maar net als vorige week hadden we er wel een goed gevoel bij. We kunnen volleyballen. We weten dat dit de Hoofdklasse is, maar zeker vandaag liggen er kansen. Maar die tweede set begon helaas heel slecht voor ons. Niet door de stand, want we stonden voor! Maar onze Benthe kwam vervelend ten val en moest het veld verlaten en kon ook echt niet meer mee doen. Voor Benthe, en omdat er geen wissels meer waren, moest de rest het gaan doen. En met mooi volleybal, goed praten, kunst en vliegwerk en een dosis overtuigingskracht was deze set voor ons (24-26).

De derde en vierde set liepen we steeds een beetje achter de feiten aan. Stonden we achter, trokken we het weer redelijk bij. Waren er lange rally’s, hadden zij toch net het geluk bij het maken van het punt. Bleek de scheids soms wat te makkelijk beslissingen te nemen, soms ingefluisterd door iemand anders. Conclusie, het zat er helaas niet in: 25-15 en 25-16.

Maar ondanks het verlies… Het was vandaag wel weer echt volleyballen en dat willen we! We hebben nu twee keer Somas gehad, dus die kunnen we afstrepen. Volgende week naar Eindhoven. Maar eerst wachten wij op goed nieuws vanuit het ziekenhuis. Duimen jullie mee???


Terug naar nieuws overzicht


Business Club