28|01

MC1 ontvangen Somas Activia

Na twee keer setloos verlies in de Hoofdklasse, was het nu tijd om Domas Activia in De Basis te onthalen. Gaat het lukken om van die hatelijke nul af te komen?

MC1 ontvangen Somas Activia

Er zal jullie vast iets opvallen bij het zien van deze foto. Onze Esmee is twee weken geleden tijdens de wedstrijd geblesseerd uitgevallen en we hoopten dat dit mee zou vallen. Maar de krukken zeggen genoeg… we moeten Esmee helaas even missen. Maar natuurlijk alleen in het veld want we hebben er nu een fanatieke supporter bij tijdens de wedstrijd! Sterkte Esmee!

Afgelopen woensdag hadden we een goede training, hebben we duidelijke afspraken gemaakt en extra getraind op onze service. Met andere woorden, klaar voor zaterdag en klaar om onze eerste punten binnen te halen!

Helaas liep dat wat we bedacht hadden tijdens de wedstrijd net een beetje anders. Slecht waren we zeker niet, maar zij speelden het spelletje op sommige punten net iets slimmer. Hadden bijvoorbeeld wel dat vrije plekje in het veld bij ons gevonden en vulden zij dat plekje mooi op als wij het zochten.

De eerste sets waren dus voor Somas Activia, (17-25, 18-25, 17-25) maar we zagen in ons eigen spel wel een stijgende lijn en gingen we er dus vol voor om toch een set te winnen. En dat hebben we gedaan! We bleven rustig, gaven elkaar goede aanwijzingen en de aanval lukte nu wel in plaats van soms nét niet (15-25).

Woensdag gaan we de wedstrijd analyseren en ons opmaken voor de return volgende week, zaterdag 4 februari om 10.00 in Sint Anthonis (116 km!!)

De conclusie vandaag: een leuke wedstrijd (net niet leuk genoeg ?), onze eerste set en Esmee die gelukkig wel aanwezig kan zijn. En daarom gewoon een vrolijke foto! Fijn weekend!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club