17|12

MC1 sluit seizoenshelft in stijl af

Onze laatste wedstrijd van de eerste helft! Zaterdagochtend... koud... vroeg... schoolfeest op vrijdagavond. Kunnen we het afsluiten in stijl? Zou Volley2B de barre tocht over gladde wegen naar Sliedrecht maken? Er staat niets meer op het spel want het kampioenschap is al binnen en dat maakt de motivatie vinden misschien iets minder makkelijk.

MC1 sluit seizoenshelft in stijl af

Maar als dan die eerste bal geslagen wordt staan we toch ‘aan’. De eerste punten harken we makkelijk binnen. We hadden eigenlijk wel wat meer tegenstand verwacht want voor Volley2B stond op de tweede plaats en had daarmee promotie nog op het spel.

Maar na die eerste zes, zeven punten komt de tegenstand en gaat het eigenlijk steeds redelijk gelijk op. Mooie services (die we inmiddels allemaal bovenhands doen), lange rally’s, een paar slordige fouten, de druiventrossen van de tegenpartij, onhaalbare ballen toch gehaald… Alles zat erin deze wedstrijd! Voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd om naar de te kijken, maar wij zijn natuurlijk toch wat ‘blauw-wit’ gekleurd ?⚪️.

Maar we hebben deze eerste helft van het seizoen uiteraard in stijl afgesloten met een nette 4-0 overwinning. Wij gaan nu met een heerlijk gevoel nog flink nagenieten van ons kampioenschap en dat maakt de feestdagen toch net iets leuker! ?

Bedankt publiek voor jullie enthousiasme vandaag en we hopen ook in de tweede helft van het seizoen weer volle tribunes achter ons te hebben.

Voor nu nog een fijne zaterdag en wij melden ons weer in het nieuwe jaar. Alvast fijne feestdagen ? ?

Oh ja… via deze link kun je onze seizoenshelft nog eens terugkijken in één minuut.

Dikke knuffel van MC1


Terug naar nieuws overzicht


Business Club