15|04

MC1 speelt laatste wedstrijd ennnnnnn…..

De laatste wedstrijd van het seizoen zit erop. Vandaag stond de return tegen HHC Klaverblad op het programma. Daar hadden we met 4-0 verloren en wat zou het leuk zijn als we vandaag zouden stunten! Of anders één of twee setjes winst? ?

Helaas zat het er niet in. De eerste drie sets hebben we steeds tegen een achterstand aan gekeken, maar hebben we echt wel goed volleybal laten zien. Zij waren gewoon net iets sneller, slimmer en vooral groter!

En dan de laatste set… het seizoen afsluiten met een setwinst zou zó leuk zijn. Vol vertrouwen, overgave en met onze grootste glimlach op, begonnen we aan de vierde set. Wat dat dus al niet doet. We hebben het grootste gedeelte van deze set op voorsprong gestaan. Helaas hielden we dit niet lang genoeg vol en ging ook die vierde set naar HaaaaaaHaaaaaCeeeeee!

En nu zit het seizoen erop. Tuurlijk hadden we op meer gehoopt, maar wat hebben we veel geleerd. En ondanks alle nederlagen veel lol gehad.

Met dit filmpje zit de tweede seizoenshelft er dan echt op! Na het behalen van het kampioenschap mochten wij het in de tweede helft opnemen tegen tegenstanders in de Hoofdklasse. En dat was niet de enige verandering… we kregen er ook behoorlijk was reistijd bij. MC1 ging ‘on tour’

In deze tweede seizoenshelft:
– Hebben we helaas maar vier punten gehaald en geen wedstrijd gewonnen.
– Maar hebben we wel erg veel geleerd en zijn zeker beter geworden.
– Hebben we langer in de auto gezeten dan op het veld gestaan.
– Maar hadden we daardoor wel tijd voor een echte Q&A.
– Hebben we best wat tegenslagen gehad.
– Maar zijn we altijd blijven lachen.
– Hebben onze Benthe, Charlotte, Femke en Sam de halve finale NOJK gehaald.
– En spelen de op 22 april nog de finale voor de beker.
– Hebben we getraind in een andere sporthal.
– Om daarna courtcrew te zijn bij de Europese wedstrijd van Dames 1.
– En waren we er ook bij toen de Dames de Beker wonnen.
– Werd onze vriendschap ‘op de proef gesteld’ op het schoolvolleybaltoernooi.
– Maar hadden we een erg leuke vriendschappelijke wedstrijd tegen MC2.
– Heeft coach Sara gelukkig wel een prijs gepakt met meisjes A+.
– Maar vinden wij onszelf sowieso toppers!

We kijken terug op een heel mooi seizoen en willen we met de laatste foto vooral onze fans bedanken. Net als in de eerste helft waren jullie geweldig!

En nu is het wachten op informatie over volgend seizoen. We houden jullie op de hoogte.

Supporters bedankt dat jullie vanmiddag aanwezig waren en we wensen iedereen een fijn weekend. Wij melden ons later weer ☀️

Veel liefs van Marrit, Esmee, Femke, Sam, Milou, Benthe, Demi, Sophie, Charlotte en Sara.