26|03

MC3 goes MC1

Vrijdag einde middag... een berichtje van WHV dat de wedstrijd zaterdagochtend niet door kan gaan. BALEN ZEG! Dan zijn er 2 opties... lekker uitslapen of proberen een oefenwedstrijd te organiseren. Ons een beetje volgend, raden jullie vast wat het geworden is ?

MC3 goes MC1

Onze vriendinnen van C1 hadden vandaag ook geen wedstrijd, maar net als ons wel zin om te volleyballen. Wat fijn! En niet doorvertellen hoor, maar dit alles op het door ons gehate tijdstip van 09.00 uur. Applaus voor ons, maar zeker ook voor de tegenstander die hiervoor evenzeer vroeg uit bed moest. Let the game begin ?

Laten we eerlijk zijn… de meeste van ons zijn 1e jaars C en de meiden van MC1 hebben al wat meer ervaring en spelen Topklasse. We hadden dus zeker niet de illusie dat we deze wedstrijd gingen winnen. Maar daarom zeker leuk dat we echt wel wat punten hebben kunnen maken (en een paar punten kado hebben gekregen ?).

De tweede en derde set hebben we met ‘gehusselde’ teams gespeeld, want plezier is natuurlijk het belangrijkste! Uiteindelijk drie sets gespeeld en veel gelachen. Wij hebben een top-ochtend gehad.

Volgende week moeten we om 12.00 spelen tegen WHV in Asperen, hopelijk gaat deze wedstrijd wel door?

Fijn weekend allemaal ☀️


Terug naar nieuws overzicht


Business Club