09|12

MC3 kampioen tweede klasse

Bij de twee superspannende potjes tussen Sliedrecht Sport en directe concurrent Smash 66 trok Sliedrecht Sport beide keren de winst naar zich toe. Twee maal 3-1. Daarmee stelde dit meidenteam het kampioenschap veilig van de Tweede Klasse. Zelfs het voortijdig stoppen van de competitie kon daarbij gelukkig geen roet in het eten gooien.

MC3 kampioen tweede klasse

Dus zijn er felicitaties voor Norah van de Ree, Noa Visser, Milou van Dijk, Marrit van Wijgerden, Benthe Vogel, Femke Seesing, Charlotte Plenk, Sam van de Weg, Demi Zuur, Esmee Zuur en trainer/coach Sara van de Weg.

Met het kampioenschap zit de eerste helft erop… Maar wat een seizoenshelft was het! 

We waren een nieuw samengesteld team… we kwamen van de CMV of hadden al een beetje ervaring in de C’s. Dus elkaar leren kennen was wel belangrijk. Dit deden we door te gaan bowlen. Konden we gelijk een beetje polsen hoe fanatiek iedereen was ? Daarna hebben we frietjes gegeten bij onze Sam en kwamen we erachter dat het met dit team wel goed zou komen! De eerste woensdag in september begon de taak van onze trainer/coach om van ons een team te maken.

Deze seizoenshelft hebben we acht wedstrijden gespeeld en die hebben we allemaal met 4-0 of 3-1 gewonnen. Wie had dat durven dromen? Met onze trouwe supporters (natuurlijk de ouders en broertjes/zusjes… maar vergeet de fanatieke opa’s en oma’s niet) op de tribune of thuis achter de livestream, stegen we op sommige momenten boven onszelf uit. Herinneren jullie je die thuiswedstrijd tegen Smash ‘66 nog? Bloedstollend spannend en niet te doen, die set van 34-32.

Maar natuurlijk hebben we nog meer meegemaakt deze eerste helft… we hebben de verjaardagen van onze Benthe en onze Sara gevierd, waren een aantal van ons onderdeel van de courtcrew bij de Europese wedstrijd van Dames 1 en waren we één van de eerste teams die in het nieuwe tenue van Sliedrecht Sport mochten spelen. Maar we hebben natuurlijk ook veel ‘gehangen’ in De Basis, snaps gemaakt en TikTok filmpjes opgenomen!

Corona is ons team gelukkig aardig voorbij gegaan. Onze Noa leek een wedstrijd te moeten missen omdat zij in quarantaine zat, maar zij kreeg om 8.30 uur de uitslag dat zij ‘negatief’ was. De wedstrijd begon om 09.00 uur! ?

Wij gaan ons opmaken voor de tweede helft en hebben hier nu al heel veel zin in. We hopen dat jullie ons dan weer ‘in het echie’ kunnen komen aanmoedigen?

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club