29|01

MC3 ‘The Girls’ haalt uit tegen de buurtjes

Jaaaaaaa!! Wat waren we blij toen we hoorden dat we weer echt mochten volleyballen. Lekker binnen, met elkaar én met publiek.

MC3 ‘The Girls’ haalt uit tegen de buurtjes

Ook wel even stressen… dinsdag de persconferentie, terwijl er op dat moment twee van ons positief getest waren en ook nog eens een aantal uit voorzorg in quarantaine. De training van afgelopen woensdag kwam hiermee te vervallen en dat was balen! Want door ons kampioenschap spelen we nu een klasse hoger. Dus misschien wel lastigere tegenstanders, maar ook een groter veld. Even oefenen had dus wel prettig geweest ?.

Maar desondanks telden we vol goede moed af naar vandaag! De wedstrijd tegen onze buren OKK MC1 in De Basis. Wel weer op het tijdstip waar we, laten we het netjes uitdrukken, niet zo heel blij mee zijn: 09.00 uur ?.

Milou en Femke zijn herstellenden van Corona en moesten The Girls dus volgen en aanmoedigen via de livestream. Maar wat een geweldige start van dit seizoen! De eerste punten in de eerste set kwamen langzaam op gang… heeeeele lange rally’s, maar toen begon het te lopen. Het grotere veld was eigenlijk geen probleem en het was alsof we gister voor het laatst op het veld hadden gestaan. Door het grotere veld konden we beter ‘prikken’ en die service .. makkie!

Nog een voordeel van een groter veld de is dat je lekker kan uithalen naar de hoeken! Dit heeft onze vervangende ‘streamer’ helaas moeten bekopen met een koffie ongelukje. Bal recht op de camera af! Goed gemikt Sam ?

Wij gaan nog even genieten van deze eerste (en hopelijk niet enige) overwinning en kijken uit naar een gezellig (verjaardags) weekend! We hebben een weekend rust, maar over twee weken mogen we weer. Dan weer op ons favoriete tijdstip ? tegen Voltena MC1 en met hopelijk 10 meiden van The Girls!

Sliedrecht Sport MC3 ‘The Girls’ – OKK MC1: 4-0 (25-17, 25-12, 25,19, 25-18).


Terug naar nieuws overzicht


Business Club