21|05

MC3 The Girls zegt vaarwel… maar niet voor lang!

En dat was het dan… het seizoen zit erop! ? Het was best even wennen in de 1e klasse na het behaalde kampioenschap, maar juist die tegenstand was super! Al had die vandaag best iets minder mogen zijn ?

MC3 The Girls zegt vaarwel… maar niet voor lang!

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen WHV op het programma, ingepland om 12.45 uur… fantastische tijd! (hint, hint Nevobo ?).

De uitwedstrijd lag nog vers in ons geheugen (3-1) en we wisten dat we ze niet moesten onderschatten. In de 1e set leken we de lijn van Voltena-uit van vorige week door te trekken en stonden we al snel flink achter. Maar dit is niet wat we afgesproken hadden?! Als we vandaag zouden winnen dan was die 3e plaats voor ons en daar gingen we dus voor. Gelukkig kwam dat besef tijdens de 1e set precies op tijd terug en werd het uiteindelijk 25-22!

Nu de focus houden en door voor set 2… maar dat liep helaas iets anders. Deze set ging het behoorlijk gelijk op maar trokken zij uiteindelijk aan het langste eind: 24-26. We hadden geen tijd om tussendoor te rekenen. Zou 3-1 ook nog voldoende zijn voor de 3e plaats? … hmm… spelen!

Helaas vielen in deze set de ballen net wat vaker gunstiger voor WHV of dachten wij het punt te hebben maar kwam de bal nog terug ?. De eindstand was 16-25 en dus 1-2 achter.

De druk was eraf, nu gingen we gewoon spelen omdat we het spelletje volleybal zo leuk vinden ?. En wat een verschil in die vierde set! Alles lukte nu ineens wél! In deze set kreeg Norah, na het maken van een heel mooi punt, haar publiekswissel. Dit was haar laatste wedstrijd. Bedankt Norah! Uitslag set 4: 25-17.

We gaan dus die vijfde set nog even spelen. Die ging redelijk gelijk op totdat WHV een eindsprintje trok. Uitslag 10-15 en dus 2-3 verlies.

Het seizoen zit er dus nu écht op… we sluiten ‘m af met een mooie vierde plaats, maar vooral met de mooie herinneringen die we gemaakt hebben! Weer nieuwe clubs leren kennen, nieuwe sporthallen ontdekt, maar vooral heel veel plezier met elkaar gehad!

We willen onze trouwe fans (van wie er veel aanwezig waren vandaag!) bedanken en zodra we weten wat de club met ons van plan is, melden we ons weer!

Dikke knuffel van Marrit, Esmee, Femke, Sam, Milou, Benthe, Demi, Noa, Norah, Charlotte en vandaag NOJK-‘spelende’ coach Sara.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club