07|04

Mee naar de Bekerfinale? Doneer voor de Voedselbanken!

Rondom de diverse Bekerfinales hebben een aantal sportbonden een actie opgezet om de Voedselbanken in Nederland te ondersteunen. De Nevobo doet daar ook aan mee. Ga je mee naar de Bekerfinale? Lees dan hieronder hoe je mee kunt doen aan deze sympathieke actie.

Mee naar de Bekerfinale? Doneer voor de Voedselbanken!

Wekelijks geeft de Voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Mogelijk ken je zelf ook mensen in jouw omgeving die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken. Het aantal gezinnen, dat afhankelijk is van de Voedselbank, neemt daarbij ook steeds meer toe, terwijl het aanbod van (gezond) voedsel afneemt. Daar willen we ons als volleyballers tijdens de bekerfinale voor inzetten.

Om die reden vindt er een inzamelingsactie voor de Voedselbank plaats in Maaspoort Den Bosch. Heb jij een kaartje weten te bemachtigen voor de finale en wil je gezinnen helpen? Lees dan snel verder en doneer!

Aan de hand van onderstaand ‘boodschappenlijstje’ vragen we alle aanwezige fans om gezonde producten te doneren voor de Voedselbank. In het ‘boodschappenlijstje’ vind wat jij kunt doneren.

De inzamelingsplek is bij de entree van de Maaspoort Den Bosch
.

Alvast heel veel dank, mede namens de vele gezinnen die noodgedwongen gebruik moeten maken van de Voedselbank.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club