04|10

Meiden A3 laten zon schijnen op regenachtige dag

Eerst maar even voorstellen… meisjes A3: Sanne, Dunya, Narin, Annelies, Marit, Sarah, Bridget, Lois, Ester en Luna. Pieter mag ze trainen en coachen.

Vorige week begonnen we aan de competitie, direct tegen de sterkste tegenstander uit de poule: Volley Meerkerk. We zijn net uit de B overgestapt op 2-4, en dat was toen duidelijk te merken die wedstrijd. Veel zoeken naar onze plaatsen met een 4-0 verlies als resultaat. Niet onterecht overigens; onze tegenstander was op alle vlakken beter.

Gisteren direct weer tegen Volley Meerkerk. Ondertussen hebben we razend snel onszelf het 1-5 systeem aangeleerd, dus gelijk maar in de praktijk gebracht! De eerste en tweede set waren vooral weer zoeken en wennen. Het resulteerde in een 2-0 achterstand op het bord, maar daarna gebeurde er iets…

Eens in de zoveel tijd zie je dat er een flow in het team zit en dat alles als vanzelf gaat. Voor de derde set was dat net te laat maar de vierde set was een lust voor het oog. Buiten regende het pijpenstelen maar binnen scheen de zon.

3-1 verlies is dat een reden om euforisch te worden en meteen maar een stukje te schrijven? Ja! Want we hebben als eerstejaars A-tjes, een grote, belangrijke, stap gemaakt. Als team maar zeker ook individueel.

Jammer dat we het zonder publiek moeten stellen de aankomende tijd, maar zodra het weer mag nodig ik jullie uit om eens een wedstrijdje te komen kijken. Vooralsnog is onze honger naar overwinningen nog lang niet gestopt en na deze zaterdag is dat niet misplaatst.