30|12

Meiden Sliedrecht op voorbereiding NOJK naar Italië

Vandaag hebben de selecties van Meisjes B en C hun vierdaagse voorbereidingstrip op de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) afgerond. Samen met 185 andere teams werd intensief strijd geleverd op de Moma Winter Cup in Modena.

Meiden Sliedrecht op voorbereiding NOJK naar Italië

Het ‘toetje’ van het jaar werd wederom een pracht spektakel. Op het sterk bezette toernooi speelden de twee teams elk zeven wedstrijden tegen illustere tegenstanders als Volley Academy Modena, Libertas San Paolo Piacenza en VC Wiesbaden.

Het team van de B-meiden (Mel, Mil, Am, Saar, Maar, Zaar, Keet, Las, Dzjen en Noek, onder leiding van ‘headcoach’ Dave) eindigde op de 21e plaats van de 46 teams. Meisjes C (Roos, Lies, Yag, Maud, Moon, Mirt, Dam, Em, Mo en Don, onder leiding van ‘headcoach’ Jan Joost) schopte het tot de 19e stek in een veld van 36 teams.

De selecties werden begeleid door een uitgebreid ondersteuningsteam bestaande uit maar liefst vijftien hulpvaardige ouders, die tussen en na het cheerleaden nog wat tijd hadden voor aangename confrontaties met de Italiaanse keuken (nogmaals dank aan international en Modena-speler Wessel Keemink voor de organisatie) en vanzelfsprekend het grote aanbod aan kunst en cultuur (het Lamborghini-museum) dat het land pleegt te bieden.

Heeeeeeeeeeel veel dank aan de sponsoren, de organisatoren (Annette en Robert) en de vele anderen die hun zeer waardevolle bijdragen aan de (organisatie van de (sponsoring van de)) reis geleverd hebben!

Het was een mooi feest. Subito Sliedrecht Sport. Avanti!Terug naar nieuws overzicht


Business Club