11|02

Met MC1 mee naar… Eindhoven

Vandaag mochten we voor de return tegen VCE PSV naar Eindhoven. Onze eerste wedstrijd in de Hoofdklasse was ook tegen hen dus we wisten al dat ze lang waren en lekker kunnen volleyballen. Helaas zijn we nog niet op volle sterkte. Esmee en Benthe kunnen helaas nog niet spelen. Maar uiteraard aanwezig voor de support én bidons vullen ?

Met MC1 mee naar… Eindhoven

In Eindhoven aangekomen was het even zoeken waar we moesten zijn (we stonden tussen de ?), maar uiteindelijk hebben we veld 2 gevonden. Achteraf niet het prettigste veld want was het middelste veld en aan beide kanten was er ook een wedstrijd… zónder netten ertussen. Het woordje ‘bal’ is te vaak geroepen en is toch jammer als je met een lekkere rally bezig bent.

De eerste set begonnen we lekker en bleven aardig bij. Maar hun kracht, hun inzicht en zo af en toe een portie geluk was net te veel. Helaas liepen we in set 2 en 3 wat meer achter de feiten aan (al begonnen we de tweede set met een kleine voorsprong!) en konden we het niet keren. De opdracht van in inval-coaches was om toch te proberen die vierde set op onze naam te krijgen. Deze set bleven we tot de 17 punten goed bij, maar daarna gaven zij even een poepie gas en is de opdracht helaas net niet gelukt.

Uitslagen: 25-16, 25-14, 25-15 en 25-18

We vallen een beetje in herhaling. Liever schrijven we over onze overwinningen, maar dat we nu echt volleyballen en hierdoor iedere week beter worden is wel écht leuk!

En nu hebben de meeste van ons een maand ‘vrij’. Onze Benthe, Charlotte, Femke en Sam mogen de 18e en de 25e nog spelen voor de halve finale beker en tweede ronde NOJK. We melden ons als team weer op zaterdag 11 maart voor de wedstrijd tegen Next Volley om 10.45 uur in de Basis. Tot dan en voor nu een fijn weekend! Wij beginnen aan onze 99 kilometers naar huis!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club