02|10

Mooi affiche vóór de Supercup

Locatie: De Basis

Natuurlijk zijn alle ogen zaterdag gericht op de Supercupwedstrijd van Dames 1 tegen Apollo 8. Maar voor dit volleybalspektakel begint, kun je jouw plekje alvast warm zitten tijdens een andere mooie volleybalstrijd op hoog niveau. Ons Dames 2 neemt het op tegen Dames 1 van Orion.

Mooi affiche vóór de Supercup

20191005 NED: TOPDIVISIE SLIEDRECHT SPORT 2 - ORION DOETINCHEM, SLIEDRECHT Nienke Snelting (6) of Sliedrecht Sport 2 ©2019- Pim Waslander Fotografie

Foto: Pim Waslander

Dames 2 is als promovendus in de Topdivisie met vier punten uit twee wedstrijden voortvarend gestart. Orion, de tegenstander van vanavond heeft afgelopen zaterdag het eerste punt binnengehaald. Qua scoreboardjournalistiek zijn de blauw-witten dus het betere team, maar dit zegt zo vroeg in het seizoen niks over de uitkomst van de wedstrijd. De Sliedrechtse dames zullen alles uit de kast moeten halen: enthousiasme, vechtlust en teamgeest zijn nodig om deze tegenstander te verslaan.

Ook jouw steun is nodig om de succesvolle seizoenstart van ons tweede ‘met de speelsters van de toekomst’ een goed vervolg te geven. Zaterdag 5 oktober om 17:15 uur in De Basis, komt dat zien. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar De Basis te komen, Sliedrecht Sport TV gaat de wedstrijd live uitzenden via deze website.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club