18|11

Mooie Sliedrecht Sport-cadeaus voor Sint en Kerst

Ooh... kom er eens kijken, wat ik in de webshop van Sliedrecht Sport vind... alles gekregen met een... lekkere korting!

Mooie Sliedrecht Sport-cadeaus voor Sint en Kerst

Met het oog op Sint & Pandepiet en Covid-Kerst hebben we een paar prachtitems in de korting gedaan. Daarmee wordt het nog leuker schenken…

Sliedrecht Sport handdoek nu tijdelijk voor maar 11,00 in plaats van de normale 12,95 euro.
Met deze handdoek zullen alle ogen op je gericht zijn na het douchen. Geweldig blauw past bij jou! De handdoek is gemaakt van echte… uhm… handdoekstof. Droogt als een tierelier en is toch lekker zacht voor alle mogelijke lichaamsdelen. De afmetingen zijn 100 bij 50 centimeter. Extra chique is dat je er onder het logo een naam op kunt laten borduren voor maar 4 euro extra. Op zich geen overbodige luxe om jouw eigen exemplaar te herkennen, gezien het feit dat we al vele duizenden exemplaren van dit item verkocht hebben. Het aantal letters van de naam maakt overigens niet uit, als het maar op één regel past.

Sliedrecht Sport badlaken nu tijdelijk voor maar 18,00 in plaats van de normale 19,95 euro.
De enige echte! Jouw kans om er mooi blauw bij te liggen. Het is een lel van een apparaat van maar liefst 70 bij 140 centimeter. Groot genoeg dus om ook het langste volleyballijf heerlijk comfortabel op te laten neervlijen aan het strand of in de ligweide (als die dingen nog steeds bestaan). Extra chique is ook hier dat je er onder het logo een naam op kunt laten borduren voor maar 4 euro extra. Het aantal letters van de naam maakt overigens niet uit, als het maar op één regel past.

Sliedrecht Supporter Shawl nu tijdelijk voor maar 10,00 in plaats van de normale 12,50 euro.
Een echte fan kan natuurlijk niet zonder… de Sliedrecht Supporter shawl. Nieuw design, lekker stofje… helemaal wauw! Blauw-met-witte kleuren in optima fora. One size fits all. Bovendien een lekkere warmhouder voor in de tochtige uithalletjes waar we nog wel eens spelen.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club