24|02

Nienke de Waard over Dames 1 tegen VC Sneek

De naam zegt het al: Kampioenspoule... nu gaat het echt beginnen! De nummers 1 tot en met 6 strijden (opnieuw) tegen elkaar om een plek bij de bovenste twee te bemachtigen. Die plekken geven namelijk toegang tot het spelen om het kampioenschap.

Nienke de Waard over Dames 1 tegen VC Sneek

Foto: Hans van Wijngaarden

Sliedrecht neemt uit de eerste ronde twee punten mee, waar Sneek er drie aan de eindstand in de reguliere Eredivisie heeft overgehouden.

In die reguliere competitie hebben Sneek en Sliedrecht allebei hun thuiswedstrijden tegen elkaar gewonnen, met 3-2. Daarin staat het nu dus 1-1 en belooft het dus weer een mooie strijd te worden. Nu een wedstrijd die wel direct gevolgen kan hebben, want natuurlijk willen allebei de teams meedoen voor de bovenste twee plekken. Starten met een nederlaag in de Kampioenspoule is nooit fijn.

Onze dames komen uit een drukke periode. Er is Europees een mooi resultaat neergezet dat gevolgen heeft voor de reguliere competitie: namelijk wedstrijden inhalen. Dit betekende in een korte tijd veel wedstrijden spelen. Complimenten hoe de vrouwen dit afgelopen periode hebben gedaan.

Met de halve finale van de Beker op zak kunnen ze zich nu volledig op de Kampioenspoule richten. Hopelijk zijn ze vanaf het begin af aan op volle oorlogssterkte want in deze periode van de competitie heb je iedereen hard nodig. En daar hoort het publiek natuurlijk ook bij!

Heel veel plezier en… vlammen tussen die lijnen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club