07|04

Nieuwe coaches voor Dames 2 en Dames 3

Zowel Dames 2 als Dames 3 van Sliedrecht Sport krijgen komend seizoen nieuwe hoofdcoaches. Daniël van Helden en Martijn Berendsen switchen van team. Eerstgenoemde neemt daarmee het stokje over van Elroy Bezemer, die zich volledig op Dames 1 gaat richten.

Nieuwe coaches voor Dames 2 en Dames 3

Foto’s: Brian Cleton (Daniël) en Peter Verheijen (Martijn)

Van Helden, die vier jaar voor het blauw-witte Heren 1 uitkwam en afgelopen twee jaar de trainer-coach van Dames 3 was: “Dit is een mooie, nieuwe stap voor mij. Ik kijk er naar uit om met de Sliedrechtse ‘kweekvijver’ voor Dames 1 aan de slag te gaan. Hierdoor kan ik ook mijzelf verder ontwikkelen als trainer-coach.

“Ik feliciteer Dames 2 met een prima opvolger”, vertelt Elroy Bezemer. “De combinatie van Dames 1 én Dames 2 was toch best zwaar afgelopen seizoen. Met de aanstelling van Daniël hebben we daar nu een goede oplossing voor gevonden, die het team weer stappen vooruit zal helpen.”

Trainersopleiding
De vrijgekomen plek als hoofdcoach bij Dames 3, zal ingevuld worden door Martijn Berendsen, die dit seizoen assistent-trainer coach is bij Dames 2. Ook Van Helden blijft overigens als trainer-coach betrokken bij Dames 3.

“Daniël en Martijn komen beiden uit de trainersopleiding van Sliedrecht Sport”, licht Dave van Rekom namens de Opleidingscommissie de benoemingen toe. “Martijn loopt dit jaar mee als coach bij de jeugd en als assistent-trainer coach van Dames 2. Komend seizoen wordt hij dus hoofdtrainer van het talentvolle en jonge Dames 3. Mooi dat Daniël en Martijn de volgende stap in hun trainercarrières gaan maken.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club