15|11

Officious lid Business Club Sliedrecht Sport

Officious is het nieuwste Business Club-lid van Sliedrecht Sport geworden. Daarmee is ook de groei van de zakelijke relaties van de volleybalvereniging weer ingezet, nadat het verenigingsleven vanwege de pandemie lange tijd stil heeft gelegen.

Officious lid Business Club Sliedrecht Sport

“Wij ondersteunen graag lokaal verenigingen en stichtingen waar wij persoonlijk betrokken bij zijn”, licht Bert de Rover, Manager Projectinrichting toe. “Dat ben ik bij Sliedrecht Sport als buurman en vrijwilliger, dus is dit een mooie volgende stap.”

Identiteit
De roots van Officious gaan al, via Rietveld Kantoorinstallaties en All Office Rietveld, terug naar 1975. Inmiddels is de workspace inrichter weer terug in Papendrecht, waar het in het voormalige schoolgebouw D’Oude School een inspirerende thuisbasis weet. De Rover: “Onze missie is ‘Creating valuable workspaces’. Dat vertelt gelijk wat wij doen: werkomgevingen ontwerpen en realiseren waar mensen zich thuis voelen en die aansluiten bij de werkzaamheden en identiteit van een onderneming.”

Nieuwe generatie
“Ik vind het fantastisch dat jonge ondernemers steeds meer de weg naar onze Business Club vinden”, aldus voorzitter Cees Boer. “De nieuwe generatie ondernemers zit vol energie, maar is ook kritisch op de besteding van tijd. Mooi om te zien dat dan toch gekozen wordt om naar volleybal te gaan en naast een spannende wedstrijd ook plezier in het netwerk te beleven.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club