23|03

Heren niet bestand tegen Houtense stieren

In een wisselend duel hebben onze lange mannen het onderspit moeten delven tegen Taurus uit Houten. Met het vijfde verlies op rij, komt ook een definitief einde aan de aspiraties om in de finale om het landkampioenschap te acteren.

Heren niet bestand tegen Houtense stieren

Wonnen we thuis in de Kampioenspoule nog met 3-0 van Houten, nu moest het hoofd gebogen worden tegen de stieren uit het Utrechtse: 25-16, 18-25, 25-19, 20-25 en 15-9.

Na alle verliezen tegen de topploegen en daarmee het opgaan in rook van de ‘stiekeme’ hoop op het spelen van de finales om het landskampioenschap, was het nog niet eens zo’n onverwacht verlies. Vanzelfsprekend jammer, maar in de grotere ‘picture’ niets om je als debutant in de Eredivisie – laten we dat vooral niet vergeten – voor te schamen.

Wat rest is de rol van horzel of, zoals je wilt, luis in pels. En dan die voor Orion en Dynamo; waarbij met name voor die eerste ploeg Sliedrecht wel eens de sta-in-de-weg kan zijn voor de finales om het landskampioenschap. In een heroïsch duel (na 0-2 achter in sets) wonnen we op 2 februari thuis van deze titelkandidaat. Zaterdag 30 maart komen de Achterhoekers weer op bezoek. Ook al spelen we dan niet meer om titelkansen… dat wordt zeker een duel om te smullen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club