28|11

Onze Remko gekozen in CEV-commissie

Jajajajajaja... Sliedrecht Sport is moving up in the world! En wel in de vorm van onze Remko Kenter. Gisteren is hij gekozen tot lid van de Coaches Commissie van de Europese volleybalbond CEV. Op naar blauw-witte world dominance!

Onze Remko gekozen in CEV-commissie

Wij kennen hem als ons enthousiaste bestuurslid KidsVolley en vooral als trainer van de jongste volleybaljeugd, maar vanaf gisteren is Remko ook Europees actief.

Eens in de vier jaar zijn er verkiezingen voor alle CEV-commissies. Eén van die commissies is de Coaches Commissie. Deze geeft adviezen aan Europese volleybalbonden over coaching, training en andere volleybal-inhoudelijke zaken. Daarnaast worden internationale trainerscursussen en conferenties georganiseerd.

De Coaches Commissie wordt gevormd door elf Europese coaches, waaronder dus Remko, die zich de komende vier jaar specifiek zal richten op volleybal voor de jeugd en mini’s. Naast hem nemen de Franse bondscoach Philippe Blain, de Belgische bondscoach Gert van de Broek, de Italiaanse Serie A-trainer Marco Mencarelli en vertegenwoordigers van Turkije, Polen, Rusland, Servië, Finland en Luxemburg plaats in de commissie.

Supertof dat Remko in de CEV aan de slag gaat en daar zijn, mede bij Sliedrecht Sport ontwikkelde, gedachtegoed zal gaan verspreiden. Van harte gefeliciteerd met de benoeming en complimenten dat je tijd wilt vrij maken om onze sport op dit niveau te vertegenwoordigen.

Naast Dames 1 hebben we dus voortaan nog een Europese ‘speler’…


Terug naar nieuws overzicht


Business Club