20|05

Ook Heren 2 compleet

Na Heren 1 is nu ook Heren 2 van Sliedrecht volledig op sterkte. Na het vanwege corona bijzonder kortstondige debuutseizoen in de Topdivisie, trekt het team in 2021-2022 met acht (oud-)Heren 1-spelers ten strijde. Ook stroomt er nieuw talent in vanuit Heren 3.

Ook Heren 2 compleet

Gerard Baan en Wessel Anker strijden volgend jaar wederom in hetzelfde team, maar dan Heren 2 van Sliedrecht Sport. Foto: Pim Waslander.

De staf is ongewijzigd in handen van eveneens twee oud-Heren 1-spelers. Frank Vlot is trainer-coach en Egbert op ’t Hof fungeert als assistent trainer-coach. Eric van Heteren neemt weer de rol als teambegeleider op zich.

Alhoewel de primaire doelstelling van het team is om jeugd op te leiden en te laten doorstromen naar Heren 1, verwacht Frank toch wel enige potten te kunnen breken in de Topdivisie. “Een top 5 notering moet haalbaar zijn.”

Kwartet nieuwelingen
De selectie telt vier nieuwe gezichten; alhoewel het allemaal mannen van de club zijn en wat dat betreft dus hele bekende gezichten. Zo stromen passer-lopers Youri Ebbelaar en Luuk de Groot door vanuit Heren 3; in welk team zij ook nog actief blijven.

Vanuit Heren 1 komen diagonaal Gerard Baan en middenman Wessel Anker de gelederen versterken, alwaar zij in middens Michael van Leeuwe en Ian de Bus, diagonaal Steven Heijting en passer-loper Albert Stek mede oud-H1-spelers treffen. Libero Joël Blokland en passer-loper Mart de Groot vervullen beiden een dubbelrol in zowel Heren 1 als 2.

Jilles en de Jelles
Glen Korevaar (passer-loper) maakt komend seizoen definitief de overstap vanuit Heren 3 naar Heren 2. Spelverdeler Jilles Amersfoort blijft in beide teams actief. Het 14-koppig team wordt vervolmaakt door de Jelles: spelverdeler Jelle van Rekom en diagonaal Jelle Leeuwis.

Niet meer op het spelformulier staan Rik Damen en Niels Middendorp. Laatstgenoemde gaat voor studie naar Frankrijk en sluit bij terugkomst aan bij Heren 3.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club