31|10

D1 strijdend ten onder in Stuttgart

Helaas was Stuttgart in de eigen SCHARRena wederom een maatje te groot voor onze meiden. Het Champions League duel ging dan ook verloren met 3-0: 25-7, 25-12 en 25-22. Verliezen van deze Duitse topploeg is geen schande. In december wacht de CEV-cup (Europacup II), met in januari de thuiswedstrijd in de 1/8e finales.

D1 strijdend ten onder in Stuttgart

Allianz MTV Stuttgart, Volleyball, Champions League, Damen, Saison 2018/19, (GER, in blau) – Sliedrecht Sport (NED, in weiss); / FOTO: TOM BLOCH

Volleybal.nl

Sliedrecht Sport uitgeschakeld in Champions League

De dames van Sliedrecht Sport zijn er niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen in de tweede ronde van de Champions League. In een tegen Stuttgart werd er met 0-3 verloren en daarmee zit het avontuur in het kampioenenbal erop voor de Nederlandse ploeg. Ze gaan nog wel verder in Europees verband, in december in de CEV Cup.

Lees hier het hele verslag op volleybal.nl

AD Dordtenaar

Sliedrecht Sport kansloos
Met het oog op de eerste serieuze wedstrijd van het seizoen, zaterdag voor de beker tegen Dresden, stuurde Stuttgart-coach Giannis Athanasopoulos zijn sterkste formatie het veld in. De Amerikaanse Sarah Wilhite, terug van het WK in Japan, en de Duitse internationals Jana Franziska Poll en Pia Kästner waren er vanaf het eerste fluitsignaal bij. En dat heeft Sliedrecht Sport, dat in de eerste ronde nog korte metten maakte met het Oostenrijkse UVC Holding Graz, geweten. De Nederlandse kampioen kwam in de eerste twee sets op alle fronten tekort.

Lees hier het hele verslag van André Valk op AD.nl.

Volleybalkrant.nl

Sliedrecht Sport uitgeschakeld in Champions League
De derde set was een formaliteit, maar werd wel gespeeld. Coach Koenen hamerde haar speelsters erop dat als ze nog iets wilden laten zien, ze daar een set de tijd voor hadden. Het was niet tegen dovemansoren gezegd, Sliedrecht kon in grote delen van de set gelijke tred houden. Toch ging de ploeg van coach Ioannis Athanasopoulos met de winst aan de haal: 25-22.

Lees hier het hele verslag van Coen Kaaij op volleybalkrant.nl

Foto’s: Tom Bloch – Allianz MTV Stuttgart

Bekijk hier de photo gallery op de website van de CEV.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club