27|11

Ook JC1 kampioen

Na MC1 is ook ons hybride team JC1 kampioen geworden. Het team werd overduidelijk kampioen van de Hoofdklasse en versloeg de directe concurrent Taurus met 3-1. Daarna kon het feestvieren met elkaar direct beginnen.

Van harte gefeliciteerd voor Vic Westgeest, Thijs den Boer, Olivier Ligthart, Fenna van der Valk, Tirsa van der Valk, Doortje Kros, Kwintijn Ligthart, Thijs de Waard, Tibo Visser en trainer/coaches: Bas de Groot en Martijn van der Valk.

Ook JC1 kampioen

In een leuke wedstrijd is JC1 afgelopen zaterdag kampioen geworden. Er zou met minimaal 3-1 gewonnen moeten worden tegen Taurus. Een lastige tegenstander die zich niet zomaar gewonnen geeft. Met een invalscheids kon de wedstijd klokslag kwart voor een beginnen. In de eerste set ging het makkelijker dan gedacht. Mooi was het moment dat Fenna het laatste punt van de set mocht serveren…. een ace!

Tibo gaf de jongens en meiden nog wat aanwijzingen voor in de tweede set. Deze golfde qua scores op en neer, maar uiteindelijk werd de set toch binnengehaald met 25-21. Nog een set voor het kampioenschap. Blijkbaar had die wetenschap niet op alle spelers een goede uitwerking, want in de derde set werden prachtig rally’s afgewisseld met chaos in het veld ?. Een prachtig blok van Tirsa dreunde tot in het ‘t Bankie door. De gasten uit Houten kwamen op setpoint die werd weggewerkt, waarna met Thijs de Boer aan serve de laatste twee punten werden binnengehaald en daarmee het kampioenschap! De families op de tribune, sponsor Florys,  de jongens van de B1 en meisjes C1 vierden het feestje alvast mee.

Nog een laatste set waarbij de remmen helemaal los mochten (volgens Bas), maar het gaspedaal werd net even teveel ingeduwd en stonden we 1-8 achter. Time-out. We kwamen iets terug en als daarna ook Thijs de Waard met een paar mooie sprongservices een paar punten scoort, moet het nog een spannende vierde set kunnen worden. Dat werd het helaas niet, maar de kampioenstaart smaakte er niet minder om: 3-1 winst! We spelen deze competitie nog twee wedstrijden tegen Huizen en Utrecht die we ook willen winnen natuurlijk. Doel is: ongeslagen kampioen worden!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club