06|04

Ook Meisjes A1 kampioen

In de een-na-laatste speelronde van de competitie heeft ons hoogste meidenteam beslag weten te leggen op het goud. Daarmee plaatst Meisjes A1 zich voor het Nederlandse Gesloten Club Kampioenschap 2019.

Ook Meisjes A1 kampioen

Het team van Anouk de Jong, Janet de Jong, Sara van de Weg, Mila Leeuwis, Marit van der Sluijs, Katie Korporaal, Amalia Panajoti, Roos van Gastelen, Melissa Duijndam, Evi Roos, trainer Bas de Groot en trainer-coach Dave van Rekom lag reeds op kampioenskoers. Door het onverwachte verlies van concurrent Polaris bood de kans op de eindoverwinning zich echter vandaag al aan. Een overwinning op Next Volley Dordrecht was de opgave. De meiden, onder leiding van gelegenheidscoach Robert Noteboom, kweten zich prima van deze taak: 1-3, gevolgd door bubbels, confetti en ‘we are the champions’. Er zijn toch weinig dingen zo leuk als in Dordrecht het kampioenschap te kunnen vieren….

Eerder werden al CMV5.1 en Jongens B1 kampioen van de tweede helft van seizoen 2018-2019. Ook de laatstgenoemde kwalificeerde zich daarmee voor het NGJK.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club