05|05

Op naar de zevende… op naar Borne!

Zaterdagmiddag kan het gebeuren... in Borne staat de tweede wedstrijd uit de finalereeks om het Landskampioenschap 2022 op het programma. Na de glorieuze overwinning afgelopen dinsdag volstaat nog één keer winst tegen Apollo 8. Dat wil je toch niet missen? Zorg dat je erbij bent, of kom anders 's avonds naar het kampioensfeest in het Bankie. Op naar het zevende landskampioenschap!

Op naar de zevende… op naar Borne!

Foto’s: Peter Verheijen

De wedstrijd zaterdag begint al om 15:00 uur in sporthal De Veste (H.F. Roetgerinkslaan 5 in Borne). Vanzelfsprekend zal de thuisaanhang ook komen kijken, dus zorg dat je op tijd bent voor een goede plek. Het schijnt dat we in ieder geval een eigen ‘uit-vak’ hebben, maar dat raakt natuurlijk ook vol. De entree bedraagt 3 euro per persoon. Zorg dat je goed herkenbaar bent als Sliedrecht Sport-supporter. Blue & White… Sliedrechts dynamite!

Let op: in De Veste zijn problemen met de pin-apparatuur. Neem dus voor de zekerheid contact geld mee.

Mocht je nou met een grote groep willen komen, dan denken en doen we vanuit Sliedrecht Sport graag mee over vervoer. Neem in dat geval even contact op.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kun je de wedstrijd live volgen via Volleybal.nl. Ook de NOS volgt de wedstrijd in hun middaguitzending op zaterdag.

Als onze vrouwen winnen, dan volgt er natuurlijk een geweldig mooi kampioensfeest in het Bankie. Vanaf 20:00 uur kun je er terecht. De DJ is zich al aan het warmlopen, de drankjes staan koud en extra borrelhappen zijn ingeslagen om deze zevenklapper passend te kunnen vieren.

Een week later volgt dan nog de officiële huldiging van Dames 1 in het Bankie. Dan nemen we ook afscheid van de vertrekkende speelsters en staf. Tevens is er een reünie van iedereen die in de ‘Vera-jaren’ bij Dames 1 betrokken is geweest. 14 mei vanaf 20:00 uur.

Maar goed… het allerbelangrijkste is dat er zaterdag gewonnen wordt in Borne. Daar is alle blauw-witte support welkom bij. Op naar Borne!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club