27|03

Op weg naar het nieuwe seizoen: 2019-2020

De komende periode wordt weer alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat we probleemloos de voorbereidingen op het nieuwe seizoen kunnen starten. De gesprekken met de verschillende trainers/trainsters en spelers/speelsters zijn in volle gang en ook aan de nieuwe teamindelingen wordt hard gewerkt.

Op weg naar het nieuwe seizoen: 2019-2020

Via onze website (en natuurlijk op de verschillende trainingsavonden) blijf je van de vorderingen op de hoogte. In week 18/19 worden de voorlopige teamindelingen met de trainers bekend gemaakt.
Het schema voor de komende periode:
De weken 16, 17 en 18 kan er dus op aanvraag getraind worden door alle teams. Ook teams met verplichtingen, zoals de PD- en beslissingswedstrijden of voorbereidingen op de bekerfinales, dienen trainingstijd aan te vragen. Zorg dat de aanvragen op tijd (lees: uiterlijk 10 april) binnen zijn, zodat de zaalruimte op tijd gehuurd kan worden.
De trainingstijden kunnen bij Krista Verhaar aangevraagd te worden.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je bij de volgende personen terecht:
De zalen worden standaard voor alle teams/groepen gehuurd tot en met 1 juni. Wil je daarna nog trainen, dan kun je dat via Joke Bakker aanvragen. Stop je al vóór 1 juni met trainen (bijvoorbeeld omdat jullie team gaat trainen op de beachvelden in plaats van in de zaal), geef dat dan svp ook even door aan Joke. Dan kan de huur stopgezet worden.
Inmiddels hebben we binnen Sliedrecht een fantastische beachlocatie en we hopen natuurlijk dat iedereen daar fors gebruik van gaat maken.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club