18|03

Op wereldreis…

Vandaag was dan de dag van onze wereldreis. Vandaag de wedstrijd tegen Klaverblad HHC. En jullie weten het vast, maar dat is 142 kilometer bij ons vandaan!

Op wereldreis…

Onze coach kon helaas niet mee, maar de vervangende coach had ruim 1,5 uur de tijd om de tips en aanwijzigingen door te lezen en een wedstrijdplan te maken. Dat was trouwens niet zo moeilijk, hoe leuk zou het zijn om na zo’n reis de vijf punten mee te nemen! ?

En de reis ging best vlot, die Q&A op Instagram zorgde ervoor dat de tijd voorbij vloog!! ?

De eerste set begonnen we goed en hebben we van onze voorsprong genoten. Helaas hielden we dat niet lang genoeg vol en kwamen zij bij punt 12 langszij. Daarna steeds tegen een achterstand aangekeken en was de uitslag uiteindelijk 25-18.

Dan moest die tweede set maar voor ons zijn. Want we willen net bluffen, we waren wel lekker aan het volleyballen. Helaas konden we dat wat we zo leuk vinden, duiken, niet goed inzetten. De vloer was zo stroef dat bij een duik de kniebeschermers op de schenen zaten ?

Die tweede set begonnen we vol goede moed en liep het eigenlijk gewoon heel goed en hadden we soms wat pech dat bij een lange rally het punt toch uiteindelijk voor Klaverblad was. Maar een stijgende lijn: 25-21.

Als we die stijgende lijn zouden doortrekken dan kon die derde set wel eens voor ons zijn. En zo begonnen we ook. Stonden lang voor en de rest van de set ging gelijk op. Een kleine achterstand werd weggewerkt en het einde van de set kwam in zicht. Rode wangen, zenuwen de baas blijven, publiek liet goed van zich horen. Maar helaas… nét niet: 27-25

En toen gebeurde wat dit seizoen al vaker gebeurde… het lukte niet meer. Maar ook van deze wedstrijd hebben we weer erg veel geleerd! We gaan hard trainen en 15 april nemen we revanche! ?

Wij zijn inmiddels onderweg naar huis en precies op tijd terug voor de Silent Disco vanavond!

Publiek bedankt en we zien iedereen graag op 1 april in Dordrecht want daar hebben we iets goed te maken! #weneedsupport


Terug naar nieuws overzicht


Business Club