08|09

Opening volleybalseizoen op Sliedrecht Sport-dag

Aanstaande zaterdag, 11 september, trapt eredivisionist Sliedrecht Sport officieel het seizoen af op de traditionele Sliedrecht Sport-dag. Naast oefenwedstrijden voor alle teams, komen ook Heren 1 en landskampioen Dames 1 in actie tegen twee pittige tegenstanders. Het publiek is daarbij (mits met coronatoegangsbewijs bij de wedstrijden van H1 en D1) weer van harte welkom!

Opening volleybalseizoen op Sliedrecht Sport-dag

Foto: Peter Verheijen

Tot 16:00 uur zal het al een drukte van belang zijn in en rond De Basis omdat vele teams daar hun oefenwedstrijden spelen. Van 13:00 tot 14:00 uur staat er voor de jeugdleden tot en met 12 jaar een meet & greet op het programma met de spelers en speelsters van Heren 1 en Dames 1.

Revanche
Vanaf 17:00 uur biedt De Basis een podium aan Heren 1. Zij nemen het op tegen mede-eredivisionist Taurus uit Houten. Afgelopen seizoen veroverde Sliedrecht in de laatste speelronde een plekje in de kampioenspoule ten koste van de Houtenaars. Daarna knikkerden de blauw-witten Taurus ook nog eens uit het Bekertoernooi, dus enige sportieve revanchegevoelens kan de tegenstander niet ontzegd worden.

Tussen 19:00 en 20:00 uur vinden de presentaties van de vernieuwde vlaggenschepen – H1 en D1 – van Sliedrecht Sport plaats. Alle aanwezigen krijgen dan ook de nieuwe Presentatiegids uitgereikt.

Daarna is het de beurt aan de vrouwen om hun kunsten te vertonen. Zij nemen het in hun oefenwedstrijd op tegen de nummer 3 van België van afgelopen seizoen: VDK Gent.

Coronabewijs
De teampresentaties en wedstrijden van D1 en H1 zijn voor iedereen toegankelijk, mits in het bezit van een (digitaal) coronatoegangsbewijs (vaccinatie, herstel, test) en ID (vanaf 13 jaar en ouder). Er hoeft niet gereserveerd te worden en geen afstand te worden gehouden.

De horeca in het Bankie draait de hele dag op volle kracht. Hiervoor en voor toegang tot de oefenwedstrijden tot 16:00 uur is geen coronabewijs nodig. Dan moet er wel de anderhalve meter afstand in acht genomen worden.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club