11|10

Over ballonnen en vertraging. Oftewel: 6.2 strikes again!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een cliché, maar zo waar! Gisteren stond de uitwedstrijd tegen Meteoor 6.2 op het programma! Dus op naar De Hoefslag in Gorinchem...

Over ballonnen en vertraging. Oftewel: 6.2 strikes again!

Daar aangekomen was het wel erg rustig, raar hoor. Bleek dus dat we in de Oosterbliek moesten volleyballen… oeps ?

Alle meiden, de tassen én statief weer de auto in en even gebeld dat we eraan kwamen! Een snelle warming-up en de wedstrijd kon met een vertraging van 15 minuten alsnog beginnen. Gelukkig weer toestemming voor de live-stream en dus kon het thuispubliek ook meegenieten.

De wedstrijd ging als een tierelier… ook wel te zien aan de uitslagen, namelijk 12-25, 12-25, 3-25 (!) en 8-25. Dus een overwinning van 0-4 en vijf punten erbij op de ranglijst ? Dat had ongetwijfeld te maken met de ietwat onorthodoxe training die succestrainer Mark afgelopen vrijdag in petto had: ballonnen!

Het was een wedstrijd met een aantal leuke rally’s, goede en mooie services (van de meeste dan, we noemen geen namen ?). Na de derde gewonnen set vond de coach het tijd om de bovenhandse service er eens in te gooien. En wow, wat een mooie punten hebben we hier – soms onze eigen verbazing – mee gemaakt.

Aangezien handen schudden natuurlijk not-done is tegenwoordig, hebben we de speelsters van de tegenpartij bedankt met ‘voetje-tik’. Volgende week komt Meteoor naar De Basis. Eens kijken of we dit dan over kunnen doen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club