15|10

Overzicht nieuwe Corona-maatregelen

Helaas, de pandemie is nog niet onder controle en dus zijn de maatregelen per gisteren verscherpt. Dat heeft ook zo z'n gevolgen voor het volleybal en het leven in en om De Basis. Namens de besturen van Sliedrecht Sport vind je hier het overzicht van de maatregelen.

Overzicht nieuwe Corona-maatregelen

De nieuwe maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur voor tenminste vier weken, oftewel tot en met 10 november.

Wedstrijden
De Nevobo heeft de hele competitie stilgelegd tot en met 10 november 2020. Dit geldt voor alle niveaus dus ook de Ere- en Topdivisies, jeugdcompetities en CMV-toernooien. De geplande (team)taken voor zaalwacht, tellers, scheidsrechters en ballenkinderen mogen voor deze periode dus ook uit de agenda’s.

Trainingen seniorenteams
De trainingen van seniorenteams, Uniek Volley en Kids2Move vervallen met ingang van donderdag 15 oktober tot nader bericht.

Jeugdspelers in seniorenteams
Voor de rest van deze week vervallen de trainingen voor jeugdspelers die bij seniorenteams meetrainen. Wij gaan kijken of er een oplossing is om spelers tot en met 17 jaar die normaliter in een seniorenteam spelen en trainen, op een andere manier mee te latem trainen. Seniorenteams die volledig uit jeugdspelers bestaan, kunnen gewoon doortrainen.

Jeugdtrainingen tot en met 17 jaar
Jeugdteams kunnen deze week gewoon volgens schema doortrainen. Volgende week kan het zijn dat er een aanpassing wordt gedaan in de trainingstijden vanwege de maatregelen en de herfstvakantie. Informatie hierover volgt.

Graag tijdig afmelden als je als jeugdteam niet gaat trainen (bijvoorbeeld in de week van de vakantie)
Het spelen van oefenwedstrijden tussen Sliedrecht Sport jeugdteams op trainingstijden is toegestaan.
Blijf thuis bij klachten!

Accommodaties
In alle sportaccommodaties zijn de kleedkamers en douches gesloten en geldt dat er geen publiek aanwezig mag zijn. Volg de (nieuwe) looproutes voor toegang naar de zaal en de andere aanwijzingen ter plekke. Ook geldt vanaf 13 jaar: draag een mondkapje. Tijdens de training zelf mag deze af.

Tot slot
Op dit moment hebben we nog niet de beschikking over alle gedetailleerde informatie van de nieuwe maatregelen. We volgen de ontwikkelingen en zullen jullie hierover blijven informeren.

Blijf gezond en positief!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club