11|02

Paul van der Ven en Marnix Elbers verlengen bij H1

De training en coaching van Heren 1 Sliedrecht Sport ligt volgend seizoen wederom in handen van trainer-coach Paul van der Ven en assistent Marnix Elbers. Beiden gaan daarmee hun vijfde jaar in bij de blauw-witte Eredivisieploeg.

Paul van der Ven en Marnix Elbers verlengen bij H1

Foto: Brian Cleton

Foto: Brian Cleton

“Net als bij Dames 1 nemen we dit besluit gezamenlijk en vroeg in het seizoen. Dat geeft duidelijkheid voor de coaches, verdere staf, het team en eventuele potentiële aanwinsten”, aldus Cees Boer, voorzitter van Sliedrecht Sport. “Deze mannen hebben ons Heren 1 naar de Eredvisie gebracht en gooien daar hoge ogen. We hebben er alle vertrouwen in dat ze deze lijn in 2020-2021 verder omhoog weten door te trekken.”

Sterke lijn
“Ik ben trots en dankbaar om het vijfde seizoen in te gaan als trainer-coach bij Sliedrecht Sport”, voegt Paul van der Ven toe. “Het huidige, tweede seizoen in de Eredivisie zetten we de sterke lijn door van het totale teamproces en ook daar werk ik volgend seizoen gráág aan verder, samen met Marnix en het complete team. Volle tribunes, attractief volleybal met veel beleving, en je zelf maximaal ontwikkelen Kortom: samen, bruisend en ambitieus! De kernwoorden van Sliedrecht Sport.”

Marnix Elbers: “Sliedrecht voelt voor mij als thuis en daarom ben ik erg trots om samen met Paul het vijfde seizoen in te gaan. Ik zie daarnaast nog steeds voldoende ruimte in de ontwikkeling van het team en individu om het proces waarin we zitten door te trekken. Tribunes stromen alsmaar voller bij onze wedstrijden en dat is een compliment voor het team waarmee we bezig zijn. Ik maak daar nog graag onderdeel van uit.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club