13|10

Pluimpje maakt ongekende krachten los

De kop is eraf. Hierbij verklaren wij het seizoen voor geopend... en hoe! Met vier overtuigende overwinningen sloten de dames van CMV4.2 vandaag het eerste toernooi af. Klaar voor CMV5?

Pluimpje maakt ongekende krachten los

De eerste wedstrijd van het seizoen is toch altijd wel even onwennig. Daarom was versterking in de vorm van mascotte ‘Pluimpje’ aangerukt. Dat werkte… de eerste pot tegen WHV verdween met 26-11 comfortabel in Sliedrechtse zak.

Zomervakantie?

De hand van de nieuwe trainer Mark werd meteen zichtbaar. Serverend hadden de dames hun zaakjes piekfijn voor elkaar. Ook de pass mocht er zijn. Helaas kon Charlotte er vandaag niet bij zijn, maar het resterende halve dozijn Dames 1-in-spé-speelsters balde alsof er geen zomervakantie geweest was.

Floaters

Ook het thuispubliek kreeg in de Hardinxveldse hal het deksel op de neus. OKK moest er in de tweede match met 23-10 aan geloven. Paar mooie floaters van Lieve, hier en daar een tactisch balletje van Benthe en puik vangwerk van Jiska, zorgden voor een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven.

Smashes en saves

De derde wedstrijd was een kopie van de tweede. Eveneens met 23-10 was was Flits snel uitgeflitst. Met knappe saves van Femke en goede smash van Iris en de aanzet van wat een sprongservice leek bij Sam, steeg het team boven zichzelf uit; op vakkundige wijze gecoacht door Diana.

Onderschatting

Zoals vaker bij toppers wonnen overmoedigheid en onderschatting het van de concentratie en werd er in de vierde set tegen een 5-6 achterstand aangekeken. De wedstrijd ging tegen hetzelfde team van WHV uit de eerste pot. Ze heten natuurlijk ook niet voor niks ‘Wij Houden Vol’. Maar wij ook… de mentale tik van de achterstand werd snel overkomen. De ruggen werden gerecht en de aanval werd vol opgezocht. Resultaat 23-13… maar wel knap volgehouden van WHV.

Gummetje en toffee

En dan kan er maar één conclusie zijn… Sliedrecht Sport CMV4.2 wint het eerste toernooi uit de Alblasserwaard-masters serie! De hoofdprijs, een gummetje en toffee, werd dankbaar aanvaard en verorberd. We hopen dat een ieder de juiste helft van de prijs naar binnen heeft laten glijden, zodat het team op 10 november wederom het duel aan kan gaan op het sportveld.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club