04|01

(Potentiële) trainers… doe mee met basiscursus Volleybaltraining: ‘train de trainer’

Sliedrecht Sport kan niet zonder haar vrijwilligers. Volleyballers niet zonder hun trainers. Alles bij elkaar tellen we bij de club zo'n negentig trainers. Man, vrouw, jong, iets minder jong, ervaren, beginners, denkers, doeners. Om handvatten mee te geven voor de opbouw en invulling van goede training biedt Sliedrecht Sport de Basiscursus volleybaltraining 'training voor trainers' aan. 

(Potentiële) trainers… doe mee met basiscursus Volleybaltraining: ‘train de trainer’

Door vanuit een bepaalde visie training te geven, kunnen kinderen en volwassenen op een gestructureerde manier, beter leren volleyballen. Alle facetten van het trainerschap komen aan bod. Ook is er ruimte voor vragen, discussie en overleg. Mocht je vooraf specifieke punten hebben die je graag behandeld zou zien worden, laat het ons weten. De cursus wordt verzorgd door ervaren, gediplomeerde trainers van onze vereniging op:

Deze basiscursus wordt aangeboden aan alle trainers. Misschien denk je: is dit wel aan mij besteed? Ik geef toch al jarenlang training? Zeker wel! Ervaren trainers kunnen hun kennis en ervaring delen met startende trainers. Als trainer kun je andere trainers helpen, enthousiasmeren en blijven uitdagen om beter te worden.

Daarnaast bieden we de cursus ook aan alle potentiële trainers die binnen of rondom de vereniging rondlopen. Mocht je jezelf hierin herkennen of denk je dat de cursus je over de drempel kan helpen om ook training te willen gaan geven, schroom dan niet om je aan te melden.

Als jullie vragen hebben over deze cursus of andere mogelijkheden voor ‘training voor trainers’ laat het ons weten. Ook als je graag een cursus wilt volgen, maar op bovengenoemde data niet in de gelegenheid bent.

Je kunt je opgeven bij Roel. We horen graag of je erbij bent!

Sportieve groeten,
Bas, David, Marien, Jan Willem en Roel


Terug naar nieuws overzicht


Business Club