11|11

Rabobank en Sliedrecht Sport verlengen meer dan 30-jarige samenwerking

Rabobank Merwestroom en Sliedrecht Sport hebben hun reeds 33 jaar bestaande sponsorovereenkomst wederom met drie jaar verlengd. De samenwerking – in 1986 gestart – loopt nu in ieder geval door tot en met seizoen 2021-2022.

Rabobank en Sliedrecht Sport verlengen meer dan 30-jarige samenwerking

Roelf Polman (r), directievoorzitter Rabobank Merwestroom, en Cees Boer drukken de hand voor nog eens drie jaar samenwerking (foto: Hans van Wijngaarden).

Naast het hoofdsponsorschap van Heren 1, is Rabobank Merwestroom naamgever van het jaarlijkse Jeugdschoolvolleybaltoernooi en één van de gouden Europacup-sponsoren van Dames 1.

“Top dat we al die jaren al op de Rabobank Merwestroom hebben kunnen bouwen”, aldus Cees Boer, voorzitter van stichting Topvolleybal Sliedrecht. “Het succes van onze vereniging is mede hun succes!”

Roelf Polman, directievoorzitter Rabobank Merwestroom: “Volleybal is een belangrijke sport in Sliedrecht en omgeving. Als sponsor zijn wij graag betrokken bij Sliedrecht Sport omdat zij niet alleen bekend staat om de topprestaties, maar juist ook om het feit dan iedereen ‘mee’ kan doen. Hiermee heeft Sliedrecht Sport een prominente plaats in de samenleving verkregen. Rabobank Merwestroom maakt dit actieve verenigingsleven graag mogelijk”.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club