06|05

Raygid Isenia komt Sliedrechtse midden versterken

Middenaanvaller Raygid Isenia maakt komend seizoen de overstap van PDK Huizen naar Heren 1, waar ook aanvoerder Bart Yark en libero Mart de Groot bijgetekend hebben.

Raygid Isenia komt Sliedrechtse midden versterken

Foto's: Pim Waslander

Trainer-coach Paul van der Ven is zeer content met de komst van de Curaçaose international. “Het contact liep al enkele seizoenen. Nu gaan we dan ook eindelijk de samenwerking aan. Raygid is een sterke middenman en een mooie persoonlijkheid, die voor een goede balans gaat zorgen tussen de jongere talenten en de ervaren spelers.”

Curaçao
De 29-jarige blokkeerder speelde lang voor SSS in Barneveld. In 2018-2019 kwam hij uit in de Belgische Liga A voor Avoc Achel. Daarna streek hij neer in Huizen om daar in de Topdivisie te volleyballen. Sinds zijn zeventiende speelt Isenia ook voor het nationale team van Curaçao.

“Ik heb er veel zin in”, zegt Raygid Isenia. “Het is een toffe groep kerels, waar veel potentieel in zit. Paul is iemand die een groep goed kan samenbrengen en motiveren, zodat we gaan vlammen. Ik ben ervan overtuigd dat we om de prijzen mee gaan spelen, met in ieder geval een top 3-notering. Daar ga ik voor! Op naar veel mooie herinneringen.”

Teller naar 6 spelers
Met de komst van Isenia en het bijtekenen van Yark en De Groot krijgt het blauw-witte team al aardig vorm voor seizoen 2021-2022. Eerder werd al bekend dat beide spelverdelers, Niels Vermeulen en Rick van der Sluis, wederom van de partij zijn en kon de komst van bekerwinnaar Erik van der Schaaf van Lycurgus worden gemeld.

De training en coaching is wederom in handen van Paul van der Ven, Marnix Elbers en Mark Roper.

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club