28|04

Rochelle Wopereis naar Sliedrecht Sport

Met Rochelle Wopereis is de tiende speelster voor Sliedrecht Sports Dames 1 een feit. De spelverdeelster komt over van het Tsjechische VK Dukla Liberec en speelde daarvoor bij Eurosped. In De Basis gaat ze de competitie aan met Ana Rekar voor de positie als ‘spel’.

Rochelle Wopereis naar Sliedrecht Sport

Foto’s: Pim Waslander

“Rochelle Wopereis is een ervaren, lange spelverdeelster die snel kan en wil spelen”, licht trainer-coach Vera Koenen haar keuze toe. “Dit jaar hebben wij ons spel versneld en attractiever gemaakt. Rochelle past erg goed bij deze manier van spelen. Na een verblijf in het buitenland is ze gedreven om weer in Nederland en bij Sliedrecht te spelen.”

Beker en Supercup
Rochelle Wopereis speelde sinds 2015 bij Eurosped. Ze kwam destijds over van Flamingo’s ’56. Wopereis won in haar eerste seizoen bij Eurosped de Nationale beker en in haar tweede jaar veroverde ze de Supercup. In de seizoenen 2017-2018 en 2018-2019 was ze de aanvoerder van het team uit Vroomshoop. Afgelopen seizoen maakte ze de overstap naar de Tsjechische competitie om nu weer terug te keren naar de vaderlandse Eredivisie.

Rochelle: “In Nederland wil ik op het hoogste niveau spelen. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en speel graag om de prijzen. Ik ben blij dat ik deze kans van Vera heb gekregen.”

Tiental
Dames 1 2020-2021 van Sliedrecht Sport krijgt met de komst van Rochelle aardig vorm. De teller staat inmiddels op tien: Fleur Savelkoel, Christie Wolt, Julia Joosten, Ana Rekar, Emma Rekar, Carlijn Ghijssen-Jans, Maureen van der Woude, Denise de Kant en Jolijn de Haan.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club