01|11

Ruben van Mourik legt H1 onder de loep, in aanloop naar de match tegen Talentteam

De echte liefhebber kijkt altijd likkebaardend uit naar een midweekse speelronde in sporthal De Basis. Zij hebben aan hun zaterdagse portie topvolleybal niet genoeg. Welnu, morgen komt u volledig aan uw trekken. Dan treedt het eerste mannenteam van Sliedrecht Sport om 19.30 uur aan tegen het Talentteam...

Ruben van Mourik legt H1 onder de loep, in aanloop naar de match tegen Talentteam

Foto: Peter Verheijen

Beide teams bevinden zich na vijf gespeelde wedstrijden in het rechterrijtje van de ranglijst: Sliedrecht Sport met zes punten, Talentteam met drie. Dat zegt natuurlijk niets, de Sliedrechters hebben immers de volledige ‘traditionele top 3’ al op het program gehad. Een paar voorzichtige conclusies kan wel worden getrokken. Eentje daarvan is dat Sliedrecht Sport gewoon weer een hartstikke leuk, talentvol team heeft staan. Een groep waar rek in zit. Zet daar met Van Goeverden en Vlot twee ambitieuze trainers bij en alle ingrediënten zijn aanwezig om de komende jaren te bouwen aan een prachtig volleybalspektakel in sporthal De Basis!

Een paar sterke spelers van vorig seizoen is behouden (denk aan jongens als Mart de Groot, Van der Sluijs en Isenia). Daar is een aantal mooie namen aan toegevoegd. De buitenkant werd afgelopen zaterdag tegen PDK/Huizen (een soepele 3-0 overwinning voor Sliedrecht Sport) bijvoorbeeld bemand door Youri Ebbelaar en Luuk de Groot. Het zijn spelers waar je als volleybalvolger voor naar de sporthal komt. Behendigheid, kracht, souplesse en vele uren noeste trainingsarbeid komen bij elkaar. Met Daan Haanappel heeft het team een speler met complementaire kwaliteiten naast spelverdeler Rick van der Sluijs aangetrokken. Hij is bloedfanatiek. En verder laat diagonaalspeler Hugo van Veen zien over veel potentie te beschikken.

U zegt: is er nog meer te vertellen? Natuurlijk! Maar m’n woorden zijn op. Ik zou zeggen: kom woensdagavond gewoon weer ‘ns lekker buurten in De Basis. Tot dan!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club